Šport > Nogomet
41 ogledov

CR7 se veseli dela z Benítezom

Cristiano Ronaldo Real Madrid Elche EPA
Portugalski zvezdnik komaj čaka na začetek nove sezone, o Sergiu Ramosu pa ni imel veliko povedati.

Portugalski zvezdnik komaj čaka na začetek nove sezone, o Sergiu Ramosu pa ni imel veliko povedati

Cristiano Ronaldo je bil eden tistih, ki niso bili najbolj zadovoljni z odhodom Carla Ancelottija. Njegov naslednik Rafa Benítez pri navijačih, kljub navezanosti na klub, ni bil sprejet najbolje, toda stvari se počasi umirjajo, pri madridskem Realu pa se osredotočajo na prihodnjo sezono. Tudi prvi zvezdnik.

"Še nikoli nisem delal z njim (Benítezom, op. a.), toda gre za trenerja z veliko izkušnjami. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, toda želim delati z njim. Bomo videli, če bomo prišli do pomembnih naslovov. Veselim se dela z Benítezom," je Cristiano dejal za SNTV.

Portugalca so povprašali tudi o situaciji glede morebitnega prestopa Sergia Ramosa v Manchester United. "Ne vem," je preprosto odgovoril Ronaldo. Tudi Portugalca so povezovali z vrnitvijo na Old Trafford, špekuliralo se je tudi o njegovem prestopu v Paris Saint-Germain, ki pa se očitno ne bo zgodil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.