Šport > Nogomet
892 ogledov

Konec Liverpoolovih težav z vratarji?

Alisson
Navijači Liverpoola si lahko oddahnejo, saj naj bi po dolgem času dobili vratarja, ki ni nagnjen k napakam. Kariusovo zamenjavo naj bi Rdeči pripeljali za 70 milijonov evrov.

Ne prejeti gola je bila največja težava za Redse v poslednjih sezonah. Svoj del krivde pri velikem številu prejetih golov vsekakor nosijo tudi neprepričljivi vratarji.

loris karius Video Šport Nova neumnost Kariusa

Težave so se pričele po odhodu Pepeja Reine. Simon Mignolet in Loris Karius milo rečeno nista briljirala, zato se je klub iz Anfielda odločil, da letos resno investira v dosti zaneslivejšo številko ena.

Po pisanju italijanskih medijev so se pri Liverpoolu odločili za Brazilca Alissona. Njihova prva izbira naj bi sicer bil Slovenec Jan Oblak, a je za Redse predrag. Vodstvo Rdečih je tako kontaktiralo vodilne pri Romi, prestop pa naj bi bil zelo blizu realizacije.

Jan Oblak Neizpolnjena želja Šport Jan Oblak predrag za Liverpool?

Športni direktor Rimljanov Ramon Monchi sicer stalno negira, da obstaja ponudba za Alissona, toda mediji v Italiji so se danes razpisali, da je samo vprašanje časa, kdaj bo Brazilec nadel Liverpoolov dres.

Da se nekaj resnično dogaja, potrjuje tudi "čivk" italijanskega novinarja Gianluce Di Marzia, ki velja za pravega specialista za prestope, kateri je zapisal, da je Alisson blizu Liverpoola.

Pojavile so se tudi že prve številke. Liverpool naj bi Romi takoj odštel 60 milijonov evrov ter nadaljnih 10 milijonov zaradi različnih bonusov, poroča Sky Sports Italy.

Po pisanju naj bi Roma zahtevala še dodatnih pet milijonov evrov, kar naj bi bil še zadnji kamen spotike. Še celo sam Alisson naj bi se že strinjal z detajli svoje pogodbe pri Liverpoolu.

Morebitni prihod Alissona na Anfield pomeni, da se bo Karius preselil na klop, kar bo zagotovo razveselilo navijače Liverpoola, katerim se v nočnih morah še vedno prikazujejo Kariusove napake v finalu Lige prvakov.

loris karius Skrušen Šport Karius preživlja pekel, policija sprožila preiskavo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice