mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 15.11.2017 11:18:44

Se nam obeta veliko presenečenje!? Berićeva agonija v Belgiji še kar traja, zato je Krčan zelo nesrečen in razmišlja o ...

vszi
Po tem, ko se je v St. Etiennu po menjavi trenerja znašel na stranskem tiru, je Robert Berić upal na boljše čase v Belgiji.

Bil je prvi napadalni adut pri St. Etiennu dokler mu odlične forme ni presekala poškodba, po vrnitvi na zelenice pa je ob menjavi trenerja ostal na stranskem tiru. Agonija je trajala do poletja, ko je Berić upal na lepše čase v belgijskem Anderlechtu, toda tudi tu Berić ne dobiva priložnosti.

Nekaj mesecev kasneje Francozi očitno obžalujejo svojo odločitev, da so Berića spustili iz rok, tako da si zdaj prizadevajo, da bi se Krčan že januarja vrnil v St. Etienne. "Berić bi se lahko vrnil v naš klub, pravi, da se pri Anderlechtu ne počuti dobro," je povedal predsednik St. Etienna Roland Romeyer. O tej možnosti je spregovoril tudi Berićev agent Amir Ružnič: "Res je ena od možnosti vrnitev v St. Etienne, toda Robert želi izkoristi sleherno priložnost."

Članki iz rubrike