Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ro
ro
0 06.01.2017 10:15:10

Matej Pučko razkriva, kako se vedejo zvezdniki v koprski slačilnici

Nikola Miljković
Matej Pučko spada v skupino igralcev, ki se v teh dneh dokazujejo Srečku Katancu v Abu Dabiju, kjer B-reprezentanco prihodnji teden čakata prijateljski tekmi s Savdsko Arabijo in Finsko.

Triindvajsetletni Prlek verjame, da bo v Združenih arabskih emiratih opozoril nase in hkrati ne skriva, da bi rad v nadaljevanju sezone vnovič zaigral v tujini. Optimist je tudi glede spomladanskih dosežkov Kopra, prav tako je spregovoril o jesenskih obrobnih jesenskih dogajanjih na Bonifiki in še čem.

"Drži, da je termin malce nenavaden, ampak gotovo se bom po najboljših močeh potrudil, da bi pokazal svoje sposobnosti. Vsekakor si bom prizadeval, da bi dal vse od sebe in priložnost, ki se mi ponuja, izkoristil v največji mogoči meri," pravi Matej Pučko, ki v Abu Dabi ni odpotoval nepripravljen: "Takoj po koncu jesenskega dela sezone sem si razumljivo privoščil nekaj počitka. Toda ne predolgega, kmalu sem začel individualno vadbo. Da, tudi zaradi te reprezentančne akcije, ki jo dojemam zelo resno. In kot sem že dejal, tudi kot priložnost. Skušal se bom čim bolj izkazati in upravičiti selektorjevo zaupanje."

Na Bonifiki se je dogajalo in se marsikaj dogaja ob igrišču. Prisilna poravnava že dalj časa visi nad koprskim prvoligašem, kar znotraj ekipe bržčas ni minilo brez posledic: "Res se je dogajalo marsikaj, toda bistvenega vpliva na slačilnico vse to ni imelo. Seveda je bilo nemogoče spregledati poročanje medijev, ampak vodilni možje kluba so nam nenehno zagotavljali, da ni razloga za vznemirjenost in da je vse pod nadzorom."


V koprski slačilnici je kar nekaj nekdanjih zvezdnikov. Danijel Pranjić se lahko pohvali, da je branil barve takšnega velikana, kot je Bayern, Zlatan Muslimović ima prav tako zavidljivo kariero, tudi Senijad Ibričić je doživel že marsikaj … Ni jih malo, ki so prepričani, da imajo omenjeni igralci v moštvu poseben status in da je temu primerno oziroma vzvišeno tudi njihovo vedenje. Je res tako? "Ne, nikakor ne, niti po naključju. Ni bilo nikakršnih problemov. Še več, od njih se lahko veliko naučiš, vsi po vrsti so v vsakem trenutku pripravljeni pomagati."


CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: matej-pučko, koper

Članki iz rubrike