Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na grammyjih kraljeval Bruno Mars!

29. 1. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
bruno mars3

Bruno Mars je sinoči v Madison Square Gardenu prejel šest grammyjev. foto: Kevin Winter

Na 60. podelitvi glasbenih nagrad grammy je največ pozornosti požel ameriški glasbenik Bruno Mars. Prejel je namreč kar šest grammyjev!

Sinoči se jev New Yorku odvila 60. podelitev glasbenih nagrad grammy, ki poteka pod taktirko Ameriške akademije glasbenih umetnosti. Prireditev je povezoval James Corden, osrednja tema pa je bila obarvana v gibanje boja proti nasilju.

Nemara svečan večer ne bo ostal v lepem spominu ameriškemu raperju Jay Z-ju, ki je v dvorano zakorakal kot favorit in jo navkljub osmim nominacijam zapustil praznih rok. Je pa zato s polnim naročjem in v barvah bliskavic prireditev zapustil Bruno Mars, ki je prejel zavidljivih šest grammyjev. Pa ne le to, med slednjimi so izstopali zlasti grammyi iz treh glavnih kategorij - album, plošča in pesem leta. Grammyja za album in ploščo je namreč dobil z 24K Magic, na katerem je tudi zmagovalna pesem That's What I Like. No Bruno je pod temnimi sončnimi očali sicer dobro skrival čustva, je pa slednja odložil med slavnostnim nastopom, ko je publiko navdušil s pesmijo Finesse …

A post shared by Bruno Mars (@brunomars) on

prejšnji članek
Srečna in zaljubljena Vesna Janković
Svet slavnih
Srečna in zaljubljena Vesna Janković
naslednji članek
Nika Urbas in Matjaž Ambrožič počneta skupaj to!
Svet slavnih
Nika Urbas in Matjaž Ambrožič počneta skupaj to!