Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 17.07.2018 18:08:46

Saj NE BOSTE VERJELI, kaj je MARADONA storil zdaj, potem pa pozdravil tudi ŽELJKA FILIPOVIĆA (foto)

'Veliki mali' vedno znova opozarja nase, zdaj je poskrbel za šov v Belorusiji.

Nekdanji argentinski zvezdnik Diego Armando Maradona dva dni po svetovnem prvenstvu v Rusiji vnovič polni časopisne stolpce. Zdaj je tudi uradno začel svojo misijo v Belorusiji, v Dinamu iz Bresta so mu zaupali vodilno vlogo.

In najbrž niste podvomili, da je znova opozoril nase. Po mestnih ulicah se je vozil z zares gigantskim jeepom in z njim prispel tudi na stadion, kjer ga je pred tekmo Dinamo - Šahtar pozdravila množica navijačev. Argentinec je kakopak pozdravil tudi vsakega domačega igralca posebej, med njimi je tudi Željko Filipović, ki je zdaj torej dobil novega šefa. Dvoboj se sicer ni razpletel po željah gostiteljev, ekipa iz Soligorska je slavila s 3:1, nekdanji član vijoličastih je bil na igrišču od prve do zadnje minute.

oklepnik maradona
Sedeminpetdesetletni Argentinec, svetovni prvak leta 1986, je nazadnje izstopal prav med SP v Rusiji, kjer so ga mediji opazili zaradi nenavadnih izjav in vedenja, posebej teatralen je bil na tekmah argentinske reprezentance, po izpadu ekipe v osmini finala proti kasnejšim prvakom Francozom pa se je ponudil celo, da bi brezplačno opravljal vlogo selektorja Argentine.

2maradona
Maradona naj bi v Brestu zasedel kar predsedniško mesto in določil novo strategijo kluba, njegova naloga pa je tudi ustanovitev uspešne akademije za mlade.


Nazadnje je bil Maradona trener drugoligaša Fudžaira v Združenih arabskih emiratih, kjer so ga aprila poslali na predčasni dopust.

Članki iz rubrike