favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Slovenija
 

Govorice o slovenski igralki se že potrjujejo!

12. 2. 2016; 09.29
Avtor: M.V.
maja martina merljak

Maja in Jure bosta postala starša. foto: Marko Vavpotič

Igralka Maja Martina Merljak in njen partner Jure Matjažič, ki sta skupaj že šest let in pol, sta potrdila, da bosta letos prvič postala starša. Novorojenčka oziroma novorojenke se bosta razveselila ob koncu sezone.

Igralka Maja Martina Merljak, ki jo trenutno lahko gledamo v vlogi Mete v muzikalu Cvetje v jeseni, je priznala, da je že v šestem mesecu nosečnosti. Vlogo v predstavi bo igrala še nekaj časa, vsaj dokler bo še lahko zapela kostum. Vloga Mete ni edina, ki se ji posveča, saj igra tudi v predstavi Priznam in se ukvarja z drugimi projekti, kar pomeni, da je zelo aktivna nosečnica. Nosečnost od začetka že dobro prenaša, brez slabosti in napadov lakote. Za 24ur je povedala, da ima zelo izostrene občutke, smrdijo pa ji ribe na žaru, ki jih ima drugače zelo rada. 

Igralka je v šestem mesecu nosečnosti. foto: Osebni arhiv

Spola ne želita izdati 

O spolu otroka s partnerjem Juretom javno ne bosta govorila, saj želita to skrivnost ohraniti zase. Imena za dojenčka še nimata izbranega, se pa oba veselita te pomembne vloge, ki ju čaka. Kljub veselemu pričakovanju meni, da ženska ne sme pozabiti nase med nosečnostjo in na to, kar jo veseli. Namerava ostati dejavna, dokler bo lahko, nato pa se srčno posvetiti vlogi mame.



prejšnji članek
S kom bo na odru v Stožicah zapel Jasmin Stavros?
Slovenija
S kom bo na odru v Stožicah zapel Jasmin Stavros?
naslednji članek
V postelji z gripo
Svet
V postelji z gripo
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija