Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

au
au
0 17.08.2018 16:18:36

Na Istrskem ipsilonu v noči na četrtek SEJALA SMRT! Nesrečo povzročila PIJANA nekdanja atletinja

Vera Begić Blečić na evropskem prvenstvu pred osmimi leti v Barceloni.
Reuters
V noči na četrtek je močno počilo na istrski avtocesti, tako imenovanem ipsilonu. Nesrečo s smrtnim izidom je zakrivila nekdanja hrvaška atletinja.

Danes 36-letna vidna političarka, vodja oddelka za šport in tehnično kulturo na Reki, Vera Begić Blečić je bila v času svoje aktivne športne kariere hrvaška rekorderka v metu diska. V noči na četrtek je močno vinjena (v krvi je imela 1,81 promila alkohola) zapeljala na nasprotno vozišče avtoceste na odseku Nova Vas – Višnjan, najprej je oplazila nasproti vozeči avtomobil Škoda s slovenskimi registrskimi oznakami, potem pa se je pred mostom Mirna zaletela v zaščitno ograjo, nakar jo je odbilo v avtomobil Peugeot s Pulskimi registrskimi oznakami. V slednjem je zaradi moči trka in hudih poškodb na kraju nesreče umrl 41-letni hrvaški voznik. Njegova sopotnika (ženska in otrok) sta bila prepeljana v Reško bolnišnico.


Pred Sandro Perković je bila Vera Begić ena najboljših hrvaških atletinj. Pred 17 leti je bila mladinska evropska podprvakinja, nastopila je na dveh olimpijskih igrah - v Atenah leta 2004 in v Pekingu štiri leta pozneje.

Begićeva je imela že lani težave zaradi prekrškov v prometu, v javnosti je najbolj odmeval dogodek, ko je na Reki zapustila mesto prometne nesreče, ki jo je sama zakrivila.

Članki iz rubrike