Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 16.10.2018 14:32:37

JUVE spet ODPIRA DENARNICO! Za bivšega Ronaldovega soigralca že pripravljenih 60 MILIJONOV!

Reuters
Juventus ima visoke cilje, ki so postali še večji s prihodom Cristiana Ronalda.

Za Cristiana so Italijani to poletje plačali 105 milijonov evrov, ta znesek pa so praktično že pokrili, saj so se novi dresi Juveta s številko 7 prodajali z neverjetno naglico, da ne omenjamo še dobiček, ki so ga naredili s prodajo še ostalih navijaških artiklov.

CR7 je že dokazal, da ga selitev v novo okolje ni prav nič pretresla, dobro igra, zadeva, mnogi verjamejo, da bo prav on tisti, ki bo stari dami vendarle zagotovil velik pokal lige prvakov.

A vseeno so pri italijanskem prvaku previdni, ničesar nočejo prepustili naključju in že to zimo naj bi poskusili v klub pripeljati nekdanjega Ronaldovega soigralca.

Po poročanju italijanskih in nemških medijev je Juve oko vrgel na Kolumbijca Jamesa Rodrigueza, ki igra pri Bayernu, kamor ga je Real posodil. V Madridu nanj ne računajo več, v Nemčiji pa mu vsekakor ni lepo pod "vladavino" Nika Kovača, ki ga je javno že pokritiziral.

Za 27-letnega reprezentanta se zanimata tudi Arsenal in Chelsea, a bojda naj bi se James bolj in bolj spogledoval z življenjem v Italiji. Bild poroča, da Rodrigueza ob tem zastopa Jorge Mendes, človek, ki je prav tako Ronaldov predstavnik, ki naj bi bil glavni protagonist posla vrednega 60 milijonov evrov.

Enako trdi tudi italijanski radio Rai Sport, ki pravi, da je zadeva praktično že zaključena, po vrhu pa naj bi se v zgodbo vpletel tudi Adidas, ki je pripravljen finančno popolnoma kriti ta prestop.

Značke: juventus, james, ronaldo

Članki iz rubrike