Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

fu
fu
0 20.06.2018 13:20:12

V Argentini VRE! V javnosti POSNETEK, ki OGROŽA MESSIJEV zakon! Je TO pravi razlog za slabo predstavo ob uvodu SP? (video, foto)

Reuters
Argentino na SP v četrtek ob 20. uri čaka srečanje s Hrvaško.

Argentina je na prvi tekmi zgolj remizirala z Islandijo (1:1), kar je bilo veliko razočaranje, eden najboljših nogometašev na svetu Lionel Messi pa se je zelo hitro znašel v zobeh mnogih medijev, še posebej, ker je zgrešil 11-metrovko.

A težave se pri zvezniku tu ne končajo. Cela Argentina je zadnji dan na nogah, saj je na dan pricurljal posnetek, ki bi lahko ogrozil Messijev zakon!

Vsi argentinski mediji poročajo o tem, vse pa se je začelo nekaj dni pred tekmo z Islandijo, ko so v javnost prišle fotografije in posnetki, na katerem se sliši pogovor med pevcem Lucianom El Tirrijem, Sergijem Aguerom in Messijem. Na posnetku se sliši, kako El Tirri Agueru govori, da ga v Argentini čakajo prekrasne stvari, očitno misleč na "druženje" z dekleti, v ozadju pa se sliši tudi Messijev glas. "Ne pozabita name, tudi jaz želim sodelovati v tem," pravi Lionel.


Odkrilo se je, da gre za star posnetek, iz maja leta 2016, takoj ko je to prišlo v javnost, pa je Messijeva žena zamenjala fotografijo na WhatsAppu, kjer je zdaj namesto fotografije Messija s sinovi, fotografija nje in otrok.


Vse to je odjeknilo v Argentini, kjer so mediji veliko pozornosti posvetili slabemu startu gavčev v SP. Iščejo se vzroki, Messijeve morebitne težave v osebnem življenju pa so lahko precej krive za njegovo slabo predstavo na uvodni tekmi Argentine.

O vseh govoricah pa niso ostali tiho tudi vpleteni. Messijeva mama je razočarana, zakaj mora pojasnjevati, zakaj Leove soproge ni v Rusiji in zakaj na svetovno dan očetov Leu ni namenila nobenega sporočila. "Nikakršnega prepiranja ni," je zatrdila mama.
Na koncu se je oglasila tudi Antonela Roccuzzo sama, ki je na instagramu objavila fotografijo družinice in pripisala: "Vedno skupaj in ob tebi bolj kot kadarkoli."

Leo je na to odgovoril: "Prekrasno. Ljubim te."

Članki iz rubrike