Srečanju društva Slovenskih Ustvarjalcev v Zabavni Industriji, sekcija ŠTOK, je predsedoval Jonas Žnidaršič, prisotni pa so bili tudi člani: Ranko Babić, Denis Avdić, Katarina Čas, Ana Marija Mitić, Lado Bizovičar in Gojmir Lešnjak Gojc.

Kaj nas torej čaka v Špas teatru v prihajajoči sezoni?
Nekaj o novi sezoni je razkrila direktorica Špas teatra Urška Alič in najprej izpostavila predstavo Moški so z Marsa, ženske so z Venere, ki jo po knjigi Johna Graya pripravlja Denis Avdić.

"Za glavnega igralca v novi komediji nisem čisto prepričana, iz katerega planeta je, ker je kot en superman, zjutraj vstaja ob štirih, vodi radijsko oddajo, popoldan je z družino, zvečer na televiziji, to sezono pa tudi na gledaliških odrih v Špasu. Se že veselimo premiere, ki bo 17. oktobra."

Naslednja premiera bo predstava Slovenska literatura od A do Ž, ki jo pripravljajo: Jure Karas (tekst), Primož Ekart (režija), igrajo pa Lado Bizovičar, Jaša Jamnik in Jernej Čampelj. Karas je povedal, da bo predstava še bolj zabavna od "muske", ker ima Lado še dva soigralca in prišepnil, da prav veliko govora o literaturi ne bo.

Še ena noviteta Špasa v tej sezoni je predstava Jonas vs. Jonas, ki jo bo režiral Lado Bizovičar, glavno vlogo v njej pa ima kdo drug kot Jonas. “Jonas je vedno med prvimi, inovativnimi, se vsaki stvari posveti tako, da jo izpelje perfektno, mogoče se ravno zaradi teh lastnosti malo ljudi upa soočiti z njim. Zato se bo v prihajajoči predstavi soočil kar sam s sabo. Jonas Žnidaršič v predstavi Jonas vs. Jonas,” je povedala Aličeva.

Seveda pa nadaljujejo tudi z uspešnimi predstavami lanske sezone: Moška copata (Ranko Babić), Ko ko komedija (Katarina Čas, Ana Marija Mitić), Čista norišnica.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Med njimi tudi Jasna Kuljaj
Naslednji članekFoto! hrvaški pevec Jole pokazal svojo lepo ženo in hčerke