favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ju
ju
2 17.11.2017 15:00:16

Nekdanji športni direktor Olimpije RANKO STOJIĆ razkril: Tole je klub, za katerega NAVIJAM. In da je tako, je EDINO NORMALNO!

www.alesfevzer.com
Kateri klub je Ranku Stojiću najbolj pri srcu?

Kar dvakrat je bil športni direktor Olimpije, toda zdaj je Ranko Stojić že nekaj časa preteklost kluba iz Ljubljane. Po zadnjem slovesu od zmajev se je spet posvetil menedžerskemu delu, med drugim je poleti sodeloval s Crveno zvezdo, h kateri je tudi po njegovi zaslugi prišel Aleksandar Pešić iz Toulousa. No, zdaj je razvpiti funkcionar priznal, da s Crveno zvezdo še posebej rad sodeluje, saj je klub, ki mu je - najbolj pri srcu! In čeprav je kot vratar štiri leta branil gol velikega rivala Partizana.

"Tam, kjer sem rojen, v mestu pri Bugojnu, me nihče ni rabil nagovarjati, ker so bili vsi 'zvezdaši'. V tem mestu z okrog 2000 prebivalci, bilo je edino srbsko mesto v okolici, sta bili morda le dve družini, ki sta navijali za Partizan. Vsi ostali so bili 'zvezdaši'. In to veliki 'zvezdaši'. V preteklosti sem že večkrat povedal, da preden so me sprejeli v tamkajšnji klub Iskra, je minilo leto dni, morda celo dve. In to zgolj zato, ker sem na preizkusne treninge vedno prihajal v dresu Crvene zvezde. To, da navijam za Crveno zvezdo, je bila torej nekakšna povsem naravna pot, po kateri sem šel," je za SOS Kanal priznal 58-letni funkcionar.

Članki iz rubrike