Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
7 22.09.2017 10:59:44

Cavani vs. Neymar: Klub je DOLOČIL izvajalca enajstmetrovk, četudi komu to ni všeč!

Reuters
Nedeljski večer je prinesel veliko dramo in svojevrsten razdor v slačilnico PSG-ja.

Spor velikih zvezdnikov pariškega kluba Edinsona Cavanija in Neymarja okoli tega, kdo bo streljal enajstmetrovko, je zaostril odnose v moštvu, hkrati pa je bil marsikdo ogorčen nad sramotnim dejanjem obeh nogometašev. Da ne omenjamo tega, kako je vratar Lyona Anthony Lopes na koncu ubranil Urugvajčev strel z bele pike.

Po koncu tekme sta se fanta skoraj še stepla v slačilnici, na srečo sta bila tam kapetan Thiago Silva in Marquinhos, ki sta preprečila najhujše. V javnost je prišla novica, da si oba fanta močno želita odnesti naziv najboljšega strelca lige, saj imata v pogodbi klavzulo, po kateri bi za to prejela kar milijon evrov.


Pozneje naj bi Neymar od predsednika kluba celo zahteval, da Urugvajca spomladi proda, ampak to se seveda ne bo zgodilo.

Zdaj naj bi odgovorni v klubu razrešili težavo, in določili, kdo bo v prihodnje izvajal enajstmetrovke. Toda jasno je, da z odločitvijo ne bodo vsi zadovoljni, če se je treba odločiti med dvojcem s takim egom, bo tisti, ki potegne kratko, zagotovo nezadovoljen.

In verjetno bo tako tudi v tem primeru. Klubski veljaki so za izvajalca enajstmetrovk določili Cavanija, pri tem pa jim je vseeno, ali je Neymarju to všeč ali ne.

Članki iz rubrike