Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 2. 2018,
17.55

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91

Natisni članek

valentinovo Red Hot Chili Pipers Red Hot Chili Peppers koncert

Sreda, 14. 2. 2018, 17.55

6 let, 2 meseca

Mislil je, da gre na koncert Red Hot Chili Peppers. Kakšna zmota ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91
Red Hot Chili Peppers | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Romantični Britanec je za svoje dekle želel pripraviti prav posebno praznovanje valentinovega in jo peljati na koncert znane rock skupine. Izteklo se je nekoliko drugače.

Duncan Robb iz Chesterfielda v Veliki Britaniji je bil pred preteklim božičem prepričan, da je zadel terno. Na spletu je namreč našel vstopnice za koncert skupine Red Hot Chili Peppers za le dobrih 30 evrov. Koncert v Belfastu je bil napovedan za 10. februar, zato se je odločil, da bo svojemu dekletu za božič podaril dve vstopnici, koncert pa bosta podaljšala v romantičen valentinov izlet.

Tik pred koncertom pa sta ugotovila, zakaj so bile vstopnice za koncert svetovno znane skupine tako poceni ... "V sredo pred koncertom je moje dekle želelo preveriti, kdo bo nastopil kot predskupina," je Robb povedal za spletni medij Storyful, "a nikjer ni našlo nobenega podatka o nastopu skupine Red Hot Chili Peppers v Belfastu."

Šele takrat sta svoji vstopnici pregledala bolj pozorno in ugotovila, da gre pravzaprav za koncert skupine Red Hot Chili Pipers, priljubljenih škotskih glasbenikov, ki igrajo na - uganili ste, na škotske dude.

Kljub temu sta z dekletom šla na koncert in se, kot je Robb objavil na Twitterju, odlično zabavala.

Sicer pa nista bila edina, ki sta se zmotila - na Twitterju se je namreč oglasila še ena uporabnica, ki je priznala, da sta s fantom šele deset minut pred koncertom ugotovila, da ne gresta na koncert Red Hot Chili Peppers. A kot je zapisala, so ju tudi Pipers tako navdušili, da jih bosta šla poslušat tudi na naslednji turneji.

Red Hot Chili Pipers so medtem za Newsweek povedali, da jih kar pogosto zamenjujejo z ameriškimi rockerji. "V svojih promocijah smo vedno zelo pazljivi," je dejal agent dudaške skupine Douglas Gillespie, "poskrbimo, da so na vseh fotografijah vidne dude. Nikoli se ne bi želeli izdajati za Red Hot Chili Peppers, saj jih preveč spoštujemo."

Ne spreglejte