hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 18.10.2017 18:18:28

Prosinečki ostal brez pogodbe in popihal na dušo SLOVENCEM! Kaj to pomeni?

Robert Prosinečki je pred dnevi namignil, kje bi še raje nadaljeval svojo trenersko kariero, kot na klopi Slovenije. Zdaj je to padlo v vodo.

Turški mediji so Prosinečkega v zadnjih dneh resno povezovali s Trabzonsporjem, odhodu tja je bil menda zelo naklonjen tudi Veliki Žuti, toda iz tega ne bo nič. Na trenersko mesto so pri tem turškem klubu namreč ustoličili Rizo Calimbaya, tako da se bo moral Prosinečki obrisati pod nosom za bojda obljubljeno 1,5 milijona evrov na leto vredno pogodbo.

Prosinečki bi po lastnih besedah sicer raje deloval v klubu kot reprezentanci – še vedno je v igri za prevzem Bursasporja –, a bi mu več kot očitno dišal tudi stolček Srečka Katanca. »Z izbrano vrsto je težje napredovati, saj jo vodiš enkrat na dva ali tri mesece. Slovenija me vseeno zanima. Potencial igralcev je visok, še pomembneje pa je, da je njihova nogometna zveza urejena. Tam se točno ve, kdo kaj dela. Slovenci ne morejo plačati toliko kot kakšne druge zveze, a mi je všeč, da pri njih vlada red. In želja po delu,« je za Večernji list pred kratkim dejal Prosinečki.

A v boju za mesto selektorja Slovenije ima hudo konkurenco. Matjaža Keka, ki pa se v teh dneh osredotoča samo na svojo Rijeko. Jutri ga v evropski ligi namreč z njo čaka gostovanje na Dunaju.

Članki iz rubrike