GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

ru
ru
0 17.01.2018 11:33:35

GROZLJIVKA v Zagrebu: Zamaskiranci NAPADLI črnogorske navijače!

Profimedia
Nocoj slovensko reprezentanco čaka dvoboj s Črno goro, ki bo določil, katera od obeh ekip se bo uvrstila v nadaljevanje tekmovanja.

V torek zvečer so Črnogorci za gol izgubili z Makedonci, še slabše pa jo je odnesla skupina navijačev iz te države, ki jo je skupila po tekmi. Hrvaški mediji poročajo, da so Črnogorce napadli navijači zagrebškega Dinama, ki naj bi jim ob grožnjah s palicami in noži pobrali osebne stvari in zastavo.


Dodamo lahko, da Črnogorci niso bili težje poškodovani. "Po tekmi se nas je devet iz dvorane napotilo proti postaji tramvaja, odkoder smo odšli proti našim sobam. Med nami je bilo tudi eno dekle. Na poti, na predelu, ki je slabo osvetljen, smo hodili skupaj z Makedonci, Slovenci in Nemci. In prav tam so nas napadli. Najprej so do nas prišle tri osebe, ki so bile tam zato, da nas prepoznajo med ostalimi navijači, nato pa so dale znak ostalim skupinam, da gredo v napad," je črnogorskim medijem povedal eden izmed navijačev, ki so jih napadli.

Zaradi načina napada, iz zasede, Črnogorci menijo, da je bilo to delo navijaške skupine Bad Blue Boys. "Iz dveh smeri so šle proti nam skupine, v katerih je bilo med 30 in 40 ljudi, vsi pa so bili zamaskirani. Najprej so šli proti dekletu, ki je bilo z nami, in je nosila torbo. Mislili so, da ima v njej kakšno zastavo. Z nožem so jih zagrozili, naj jo odpre. Potem so videli, da ima en od ostalih članov nahrbtnik in so šli k njemu, da bi mu ga vzeli, kar so tudi naredili. V nahrbtniku je bilo precej osebnih stvari vseh članov, zastava sučine in velika vsota denarja, ki je bila namenjena gostovanju naše skupine. Preostanek zamaskiranih moških za ostalimi našimi člani tekel vse do postaje tramvaja," so povedali Črnogorci.

Članki iz rubrike