stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
11 15.01.2018 21:05:13

VUJO 'UDARIL' PO ZLOGLASNI DVOJICI, kot zna le on! Tole je bilo PRVIČ v ZGODOVINI! In povem vam vse njihove grehe ...

Martin Metelko
Veselin Vujović se ni prav nič zadrževal v svoji prvi izjavi po blamaži v Zagrebu!!

Za nacionalno televizijo je govoril povsem obupano. Predvsem je izpostavil novo pravilo, zaradi katerega Slovenija ni prišla do zgodovinske zmage nad Nemčijo!

Ponovimo, da sta litovska sodnika Mindaugas Gatelis in Vaidas Mazeika po ogledu videoposnetka ugodila in kakšnih deset minut po koncu dosodila sedemmetrovko, ki jo je izkoristil Tobias Reichmann, ob tem pa sta kaznovala še Blaža Blagotinška, ki naj bi nekaj sekund pred koncem nepravilno oviral izvajanja hitrega centra. 

O pravilu, na podlagi katerega je bila dosojena sedemmetrovka, je Vujović dejal: "Eno pravilo v rokometu, za katerega razen sodnikov in delegatov nihče ne ve, pravi, da če od izvajalca sredine v zadnjih sekundah niste oddaljeni tri metre, potem se, ker ni časa za izključitev, piska sedemmetrovka. To je prvič v zgodovini, da se je uporabilo to pravilo. In seveda proti Sloveniji. To se zgodi lahko samo nam," je slovenski selektor izjavil za RTV Slovenija.

Izjemno je bil kritičen do dela Litovcev tudi že pred to kontroverzno odločitvijo, verjame, da sta precej slabe Nemce lastnoročno vrnila v igro. "Videli ste, da so sodniki z delegatom na čelu tekmo pripeljali v izenačeno končnico, ko so si najprej izmislili sedemmetrovko nad Gensheimerjem, ki je nihče ni videl. Pri tem so izključili Kavtičnika, pa potem še Šerbca, ki je protestiral, tako da smo imeli samo štiri igralce na tekmi, kjer niso imeli možnosti, da nas dobijo. Za mene je moja ekipa zmagovalec, pa čeprav smo s tekme odnesli le eno točko. Če bi imeli pravično sojenje (tudi proti Makedoniji), bi Slovenija danes imela štiri točke, a imamo samo eno. To je absurd," se je pred kamerami nacionalke jezil Vujo.

Članki iz rubrike