Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
3 19.01.2018 15:30:08

BOMBA IZ BEOGRADA! Evropski prvak iz Istanbula na pragu Crvene zvezde

Profimedia
Iz beograjskega evroligaša je prišla novica, da je vodstvo tega kluba na dobri poti, da v svoje vrste pripelje slovenskega reprezentanta.

Crveni zvezdi ne gre vse po načrtih, v evroligi je sinoči izgubila z Maccabijem in s tremi zaporednimi porazi drsi po lestvici navzdol. Uvrstitev v četrtfinale se rdeče-belim izmika, za nameček pa se trener Dušan Alimpijević sooča s poškodbami igralcev.

Če gre verjeti srbskim virom naj bi ravno v Crveni zvezdi svojo kariero nadaljeval Gašper Vidmar, sicer center turškega Banvita. Eden nosilcev ekipe, ki jo vodi slovenski strateg Sašo Filipovski, je bil jeseni v igri za prestop k madridskemu Realu, vendar so Turki zahtevali več kot pol milijona evrov, kar pa Španci niso želeli plačati.



Vidmar v tej sezoni za Banvit v povprečju dosega 13 točk in 6,6 skokov v Fibini ligi prvakov ter 9,7 točk in 3,9 skokov v turškem prvenstvu. Na evropskem prvenstvu je bil 30-letni Ljubljančan z 8,6 točkami na srečanje eden ključnih igralcev v zasedbi Igorja Kokoškova pri pohodu na evropski vrh.

Tridesetletni in 211 centimetrov visoki košarkar je v svoji karieri igral za Janče, Slovan, Fenerbahče, Olimpijo, Bešiktaš, Darušafako in Banvit. Štirikrat je osvojil naslov turškega prvaka.

Članki iz rubrike