Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 25.05.2017 20:18:15

Če ste vnet navijač madridskega Reala, vam pokažemo najbolj bizarni klubski izdelek (foto + video)

Navijači največjih, najbolj organiziranih in najbogatejših nogometnih klubov na svetu imajo možnost, da si svoje celotno bivanje prepletejo z izdelki svojega ljubljenega kluba.

Tako se zjutraj izvijejo izpod posteljnine v barvah svojega kluba, po jutranjem umivanju se obrišejo v brisačo svojega kluba, zajtrk pojedo iz krožnika svojega kluba, kavo popijejo iz skodelice svojega kluba, nadenejo si oblačila svojega kluba, zagrabijo torbo svojega kluba in se v službo odpeljejo z avtom, v katerem kar mrgoli izdelkov tega tako ljubljenega kluba.

In zdaj bodo lahko - vsaj navijači madridskega Reala - svoj večni mir našli v krsti svojega kluba. Za svoj ljubljeni klub dobesedno do groba. In v grob.

krsta real 1


Navijaške strasti gredo pač daleč, včasih celo predaleč. To dobro vedo vodstva klubov, ki skušajo svojim navijačem ponuditi vse in še več. Zaslužek gre seveda v nebo. Real je eden tistih klubov, ki to tržno logiko odlično razume, zato ne čudi, da je na trg postavil posebne, lično izdelane, krste.

Na sejmu krst v Španiji je Real predstavil posebno krsto v obliki stadiona Santiago Bernabeu, z grbom kraljevega kluba. Krsta je izdelana iz kvalitetnega lesa, tudi notranjost je primerna veličini tega kluba.

Cena za krsto je visoka - 15 tisoč evrov. Glede na število navijačev, ki jih ima Real, bodo krste šle za med.

Za primerjavo, argentinska Boca Juniors je šla še korak dlje, za svoje najbolj vnete navijače je uredila celo posebno pokopališče.

krsta real 2

krsta real 3

Značke: real-madrid, krste

Članki iz rubrike