Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

rp
rp
0 22.02.2018 18:42:35

Osramočeni srbski rokometaši vračajo udarec selektorju: Vse je laž, on niti ne ve ...

Jovica Cvetković
Profimedia
Potem ko je selektor srbskih rokometašev skritiziral svoje varovance za nastop na EP na Hrvaškem, so se ti z nasprotnimi argumenti oglasili v izjavi za javnost.
Igralci pravijo, da je vse, kar je selektor napisal o stanju ekipe pred in med EP, laž in zavajanje. Ob tem trdijo, da je bil Cvetković vsak večer pijan, v takšnem stanju naj bi tudi vodil tekmo z Belorusi, na 86 odstotkih treningov pa ga sploh ni bilo.
"Odgovorno in moralno trdimo, da je vsaka beseda Cvetkovića velika laž. On očitno niti ne ve, v katerem klubu igrajo njegovi igralci. Kapetana Žarka Šešuma je vprašal, kako je v Levnu, on pa je že štiri leta v Göppingenu! Kako je mogoče, da je odšel v Skopje na razgovor z Alemom Toskićem, ki igra v Velenju? Potem sploh ni čudno, da ni poznal 85 odstotkov nasprotnikovih igralcev. Ob tem, da ga ni bilo na 86 odstotkih treningov, je še takrat, ko je bil, kadil v dvorani, v kateri smo trenirali, in to v trenirki z grbom Srbije. Po Hrvaški se je vozil z osebnim avtom in ne z ekipo, ni se vedelo, kdaj je zajtrk ali večerja, kdaj se gre iz hotela... V sedmih dneh v hotelu je račun samo za alkohol znašal 1200 evrov! Potem ne čudi, da je bil vsak večer pijan. V takšnem stanju je vodil tekmo z Belorusi ter tudi napadel in udaril podpredsednika zveze Dragana Škrbića, razdvojili smo ju igralci. Res je sramotno, da zdaj svoje neznanje, nered in škandale Jovica Cvetković opravičuje preko naših hrbtov," so igralci zapisali v pismu za javnost in dodali, da je njihova dolžnost, da se to tudi izve.

Članki iz rubrike