Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Član 2Cellos Luka Šulić pokazal svojega prvorojenca

3. 11. 2017; 03.37
Avtor: K.M.
luka šulič 1
Luki se je sin rodil včeraj, 2. novembra.

Že včeraj smo poročali o tem, da Luka Sulič in njegova žena, nekdanja slovenska manekenka, Tamara, že nestrpno pričakujeta rojstvo prvorojenca ali prvorojenke. Tamara je imela rok namreč že 15. oktobra, otrok pa se je pri mamici odlično počutil. V zelo pozni nosečnosti pa se je odlično počutila tudi Tamara, ki je le 2 dneva pred porodom veselo poplesavala na Lukovo igranje. Čakanja pa je zdaj konec, Luka je tudi uradno potrdil, da je prvič postal očka. 

Mariborčan in član mednarodno priljubljenega dua 2Cellos je namreč na svojem facebooku objavil prvo fotografijo svojega sina, na kateri je vidna njegova drobna roka in s tem razkril tudi nekaj prvih podatkov. Luki in Tamari se je včeraj njuni poti pridružil Val, ki je ob rojstvu tehtal 3,7 kilograma in meril 53 centimetrov. Ob tem je Luka še zapisal: 

"Najin mali čudež, fantek Val je končno prišel včeraj ob 8:46 zvečer. Oba, mamica in Val, sta bila neverjetna in sem na njiju zelo ponose. Za mene je bila to nepopisna in dramatična izkušnja, polna veselja, sreče, skrbi, solza, smeha, čustev ... Tako zelo veliko čustev v enem dnevu."

Luki in Tamari čestita tudi naše uredništvo. 

prejšnji članek
Maska, ki pomladi obraz
Moda&Lepota
Maska, ki pomladi obraz
naslednji članek
Tedenski horoskop: Sezite po svojih sanjah
Horoskop
Tedenski horoskop: Sezite po svojih sanjah