kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 05.03.2022 10:52:04

BIZARNO! Med tekmo nogometaš obležal poškodovan, dekle pa vdrlo na igrišče s skalo v rokah (FOTO)

Neverjetno, a resnično.

Da je nogometno prvenstvo Kenije postala viralna novica, se je moralo zgoditi nekaj zelo nenavadnega. In prav zares se je. Fotograf, ki je ujel bizarne prizore v svoj objektiv, je začel zgodbo, ki je zaokrožila svet, zdaj je glavna akterka tudi pojasnila svoje dejanje.

Na tekmi v športnem centru Kasarani sta se pomerili ekipi Gor Mahia in Vihiga Bullets. Za prvo igra tudi George Odinga, ki je v nekem trenutku, po ostrem prekršku nasprotnega igralca, padel kot pokošen. Ravno takrat je na tribuno prišla njegova izvoljenka Winnie Nyar Kasagam. Hiteli so ji razlagati, da njen fant leži na tleh, njej pa se je - ko ga je videla nemočnega na tleh - povsem 'skegljalo'.

Winnie Nyar Kasagam 2


Winnie je v navalu besa zagrabila večji kamen, pravzaprav skalo, in vdrla na igrišče. Začela je teči proti igralcem, domnevno proti nogometašu, ki je poškodoval njenega fanta, a so jo še pravi čas zaustavili varnostniki.

"Počutim se osramočeno, ker so fotografije mojega dejanja postale viralne. To ni ugled, ki bi ga želela imeti. Številni ljudje so delili fotografije," zdaj skrušeno priznava mama treh otrok. In nadaljuje: "Sicer sem mirna oseba. Dekle, ki je imelo skalo v rokah, ni dekle, ki jo mnogi poznajo. Moj fant je ležal na tleh, postala sem jezna, saj me finančno podpira. Mislila sem, da je hudo poškodovan." Kot je še dejala, je vesela, da so jo zaustavili, preden bi storila nekaj, kar bi pozneje obžalovala.

Winnie Nyar Kasagam 3

Winnie Nyar Kasagam 1

Članki iz rubrike