Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

gv
gv
0 08.06.2017 09:24:40

Costa zaprepaden, ko je zagledal Contejev SMS: Ne morem verjeti, kaj mi je sporočil! Zdaj zahtevam ...

Reuters
Španski reprezentant Diego Costa je brez dlake na jeziku spregovoril o svoji prihodnosti pri Chelseaju.

Španski nogometaš Diego Costa je kot kaže že zaključil z igranjem za angleškega prvaka. Vsaj tako se zdi po njegovem zadnjem nastopu pred sedmo silo. Španija je v sredo odigrala prijateljsko tekmo s Kolumbijo in se razšla z 2:2, kljub temu, da Costa ni igral, pa je bil po koncu dvoboja v središču pozornosti.


V pogovoru z novinarji je brez ovinkarjenja govoril o svoji prihodnosti pri Chelseaju in o tem, na kakšen način mu je trener Antonio Conte sporočil, da si lahko najde nov klub. "To poletje bom moral zapustiti Chelsea, saj mi je Conte povedal, da name ne računa več," je med drugim dejal Conte in nadaljeval v precej bolj ostrem tonu. "Moj odnos s trenerjem je bil v letošnji sezoni zelo slab. Bom kar iskren. Prejšnji dan mi je Conte kar prek sporočila sporočil, da me ne potrebuje več in da naj si najdem nov klub. Nisem mogel verjeti."

"Zdaj zahtevam, naj me prodajo. In to čim prej, kajti moram se pripraviti na novo sezono," je še dodal Costa. Njegova prihodnost je zdaj zavita v tančico skrivnosti, saj se ga je v preteklosti povezovalo z odhodom na Kitajsko, kjer si ga bodo zaradi novih finančnih pravil težko privoščili. Ena od možnosti je bila tudi vrnitev k Atleticu, tudi tukaj pa nastopi težava, saj Madridčani v letošnjem poletnem prestopnem roku zaradi kazni ne smejo kupovati novih igralcev ...

Značke: costa, chelsea

Članki iz rubrike