Ob 19.15 v Hali Tivoli

Ne zamudite: v sredo večni hokejski derbi

R.T.
24. 10. 2017, 12.02
Posodobljeno: 24. 10. 2017, 15.53
Deli članek:

Na ljubljanski led se vrača tekma, ki smo jo vsi čakali: večni hokejski derbi med HK SŽ Olimpija in HDD SIJ Acroni Jesenice.

Jože Suhadolnik/Delo

Večni hokejski derbi se bo v sredo, 25. oktobra ob 19.15 odvil v Hali Tivoli.

Več o dogodku na tej povezavi.

Če boste na tekmo v dvorano pod Rožnikom prišli z vlakom, Slovenske železnice vsem obiskovalcem derbija nudijo brezplačen prevoz na relaciji Jesenice - Ljubljana in obratno. Če pa boste koristili usluge Ljubljanskega potniškega prometa, ta vsem imetnikom vstopnic na dan tekme (tri ure pred in po koncu tekme) nudi brezplačen prevoz z javnim prevozom LPP na prizorišče oziroma s prizorišča.

Vstopnice po enotni ceni 7,5 EUR so na voljo na prodajnih mestih Eventima in pred tekmo na blagajni Hale Tivoli. Za otroke do 13. leta je vstop prost.

Kot zanimivost dodajmo, da bo prvi plošček vrgel Žiga Födransperg - Fedr, glavni igralec filma Šiška Deluxe in dolgoletni zvesti navijač Olimpije. Med odmoroma bo dogajanje popestril brazilski ples in nagradni igri. Slovenske železnice podarjajo potovanje za dve osebi v božični Beljak in potovanje za dve osebi v božični Zagreb. HK SŽ Olimpija pa podarja dve sezonski vstopnici.