Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 07.10.2016 10:20:38

Koliko droge so našli pri Ivici Gubercu?

Nikola Miljković
Kot smo že poročali, je po obsežni kriminalistični preiskavi, ki se je v Kopru z aretacijami začela že v torek zgodaj popoldne, preiskovalna sodnica za osem osumljenih, ki so jih policisti pripeljali na sodišče, odredila pridržanje. Med osumljenci, ki jih je še več, je tudi nekdanji kapetan koprskega nogometnega kluba Ivica Guberac, poročajo Primorske novice.

Odvetnica Guberca je potrdila, da so kriminalisti hišno preiskavo opravili tudi na njegovem domu v Kopru. "Lahko potrdim, da je med osumljenimi tudi Ivica Guberac. Trenutno je v Rusiji, kamor je zaradi igranja nogometa odšel pred slabim mesecem. Od takrat se ni vračal v Slovenijo. So pa kriminalisti v torek preiskali njegovo stanovanje in kletne prostore," je za omenjeni potrdila odvetnica Monika Mavsar, ki v predkazenskem postopku brani 28-letnega nekdanjega kapetana Kopra.


Guberac je septembra zapustil Slovenijo in odpotoval v Rusijo, kjer trenutno igra pri ruskem drugoligašu Himkiju. Policisti in kriminalisti so v torek preiskovali njegovo stanovanje, klet in menda celo njegov avto. "Sistemski ključ, ki odpira tako njegovo stanovanje kot garažo in klet, je namreč imel tudi njegov prijatelj iz otroštva, ki je prav tako osumljen v tej preiskavi," je povedala odvetnica.

Po informacijah Primorskih novic naj bi pri Gubercu tako v stanovanju kot v kleti našli drogo. V stanovanju zelo majhno količino, v kleti pa celo pol kilograma heroina. Glede na to, da ga ni doma že mesec dni in da je ključ očitno dal svojim prijateljem, bo Guberac svojo obrambo najverjetneje gradil na tem, da ni vedel za drogo.

Članki iz rubrike