Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
8 24.04.2018 08:39:37

Ermin Raković obtožil Igorja Bišćana: Olimpija JE VSE UNIČILA, največjo odgovornost pa nosi njen trener!

Nekdanji slovenski reprezentant ostro udaril po trenerju Olimpije.

V pomlad se je podala za Mariborom, zdaj je še vedno pred njim, kljub temu pa je Ermin Raković, nekdanji slovenski reprezentant in tudi bivši član zmajev, ostro udaril po Olimpiji. Raković je z močnimi besedami napadel predvsem trenerja Igorja Bišćana, ki mu očita marsikaj, tudi preveč bojazljivo igro.

"Olimpija je glede na to, kakšno ekipo ima na razpolago, izpustila iz rok preveč točk. Preveč. Največjo odgovornost nosi trener Bišćan. Najbolj me je razočaral na derbiju z Mariborom (1:1 v Stožicah). Odigral ga je preveč bojazljivo. Takrat je bil Maribor na dnu. Bil je v zelo slabem položaju. Takrat bi ga morala Olimpija razbiti, a mu je dovolila, da se vrne. Lahko bi ga pohodila, tako pa ga je vrnila v igro za naslov. Takrat je imela Olimpija prvenstvo v svojih rokah. Dobesedno na pladnju, a je vse uničila, tako da bo zdaj težko osvojila naslov. Maribor se je dvignil, tako da bo zanimivo do konca. Sploh za nas, ki ne navijamo za nikogar in smo željni zlasti dobrega nogometa," je za Sportal povedal 40-letnik iz Ljubljane.

Raković, ki je v svoji karieri nosil tudi dres Maribora, je nadaljeval s kritiziranjem Zagrebčana na začasnem delu v Ljubljani: "Tudi sam sem pristaš napadalnega nogometa. Ko sem bil prvak z Domžalami, smo igrali tako. Zato me še toliko bolj čudi, da Olimpija s tem kadrom, ki ga ima na razpolago, igra defenzivno. Tega res ne razumem. Zakaj? Ne moreš igrati 'ziheraško' celotno prvenstvo. Morda evropske tekme ali pa nekatere pri koncu sezone, ne pa celotno prvenstvo. Že jeseni ni izkoristila napornega ritma, ki je zaradi evropskih nastopov spremljal Mariborčane."

biscan af
alesfevzer.com

Članki iz rubrike