stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
3 26.02.2018 00:22:04

Je bil zmagoviti zadetek Olimpije res SPOREN?! Ostri očitki na RAČUN SODNIKA, da je preveč podaljšal tekmo, toda tole je DOKAZ, ki … (foto)

www.alesfevzer.com
Uh, koliko prahu je dvignila nedeljska tekma v Stožicah!

Da je glavni sodnik v Ljudskem vrtu na tekmi med Mariborom in Aluminijem (0:0) prekmalu označil konec in še kako razjezil domačo ekipo, ni dvoma. Da je v Ljubljani na obračunu med Olimpijo in Celjem delivec pravice Andrej Žnidaršič iz Kranja postregel s podaljškom podaljška, prav tako. Toda ali je Gorenjec v Stožicah res storil kardinalno napako? Predvsem tisti, ki jim Olimpija ni po godu, so prepričani, da je bila slednja deležna pomoči, zaradi katere je tudi prišla do zmage z 2:1.

Toda ali je bil zadetek Ricarda Alvesa v 94. minuti res sporen? Zdi se, da vendarle ne. Sodnik je že res tekmo v Stožicah podaljšal za tri minute, a hkrati je res, da je v sodnikovem podaljšku prišlo do dogodka, zaradi katerega se je obračun dejansko dodatno zavlekel. V kazenskem prostoru Celja je namreč za nekaj časa obležal gostujoči vratar Metod Jurhar, zato je Žnidaršič bržčas tudi podaljšal podaljšek tekme. Navijači Olimpije prav tako poudarjajo, da je bil (sporen?) prekršek nad Abassom Issahom storjen znotraj odmerjenega podaljška in da je bilo zato tudi edino logično, da je sodnik pustil izvajanje prostega strela. Kakorkoli, že v prvem spomladanskem krogu so se strasti precej razvnele, kar daje slutiti, da bo nadaljevanje sezone še kako vroče.

Maribor se je sicer že včeraj odzval s precej ostrim sporočilom za javnost, s katerim Štajerci niso pustili veliko dvoma o tem, kaj se je v slovenski ligi dogajalo v nedeljo …

metod jurhar
www.alesfevzer.com

Članki iz rubrike