Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
1 16.06.2018 20:45:38

Dončićeva prihodnost, ob kateri se vam bodo CEDILE SLINE! Kakšen San Antonio, to je moštvo prihodnosti

Luka Dončić in DeAndre Ayton, ki bo verjetno izbran kot prvi.
Luka Dončić še vedno ne ve, kje bo v prihodnji sezoni igral prek luže.

Opcij je ogromno, saj se govori, da lahko zvezdnik Reala pristane vse od Sacramenta do Orlanda, ki izbirata kot drugi in šesti na prihajajočem naboru (na sporedu bo v noči iz četrtka na petek).

Toda dodatna opcija, ki je v tem trenutku zelo realna, je tudi Philadelphia, kot poročajo številni mediji v tem delu ZDA. Že tako eni najbolj navdušujočih ekip na vzhodu, bi še kako prav prišla pomoč še enega primarnega organizatorja igre, da skupaj z Benom SImmonsom vodita igro 76ersov, kjer igra domnevno celo najboljši center lige Joel Embiid. 

Ravno na tem črpajo upanje v franšizi, ki pa mora hitro sprejeti nekaj pomembnih odločitev. Philadelphia ima na naboru pravico do desetega nabora, želi pa si priti vsaj do štirice ali petice, s katero bi skoraj zagotovo prišli do uslug Luke Dončića. 

A obstaja ena težava, ki bi 19-letnika oddaljila od 76ersov. Gre za Kawhija Leonarda, ki bo zagotovo zapustil San Antonio, Philadelphia pa je pripravljena zanj plačati visoko ceno. Toda če bi Kawhi odšel v Los Angeles in tam združil moči z LeBronom Jamesom in Paulom Georgom (opcija je dokaj realna), je velika možnost, da bodo 76ersi krenili v boj za Dončićem, ki bi se hitro ujel v sistem igre letos tretje najboljše ekipe na Vzhodu. 

Strašljivo pa si je predstavljati, kako dobro bi lahko na parketu skupaj igrali košarkarji kot so Dončić, Simmons in Embiid.

Članki iz rubrike