Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
5 21.02.2018 10:09:09

Skrivnostna fotografija BURI DUHOVE: Zakaj je Milan Mandarić poziral z DRESOM VELIKANA ene od bivših jugoslovanskih republik? (foto)

Primož Lavre
Že dlje časa se šušlja, da se Milan Mandarić pripravlja na slovo od Olimpije.

Bo ostal le do poletja in potem odšel? Ali ga bomo v Ljubljani gledali še vsaj kakšno sezono? Milan Mandarić je v zadnjem času postregel z različnimi komentarji glede svoje prihodnosti pri Olimpiji. Srbskim medijem je recimo zaupal, da se bo poleti skoraj zagotovo poslovil, za POP TV je nato izjavil, da želi v Ljubljani "upihniti sto svečk". Kaj je res in kaj ne, bomo šele videli, je pa zdaj prvi mož zmajev dvignil kar precej prahu v Bosni in Hercegovini.

Tam je po javnosti namreč zaokrožila fotografija, na kateri je Mandarić v družbi Senada Misimovića, predsednika sarajevskega velikana Željezničarja. Misimović je Mandariću med drugim izročil dres kluba z Grbavice, in to takšnega, na katerem je nad številko 10 izpisan priimek prvega moža Olimpije.

Posledično se je bosanska javnost začela spraševati, mar fotografija napoveduje tudi morebitno sodelovanje Željezničarja z Mandarićem, seveda nekoč v prihodnosti. Misimović o naravi druženja z Mandarićem (še) ni želel govoriti, faktor.ba posledično piše, da "za zdaj ni poznano, ali je bil Mandarićev obisk prijateljske ali poslovne narave". 

mandaric zeljeznicar
vszi

Članki iz rubrike