GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

dm
dm
0 27.05.2017 09:11:19

Agim Ibraimi spet v Mariboru? Vprašali smo njegovega agenta in takole pravi ...

Po štajerski prestolnici so se v zadnjih dneh razširile govorice, da bi lahko Maribor pred naslednjo sezono dobil odlično, a zelo presenetljivo okrepitev – Agima Ibraimija.

O možni vrnitvi makedonskega reprezentanta v Ljudski vrt so pisali nekateri spletni portali. Tako so pri Snportalu zapisali, da "naj bi Zlatko Zahović storil še korak naprej pri opravičilu", na spletni strani Slovenskih novic pa je pisalo: "Morda sta zdaj le zakopala bojno sekiro in bi Ibraimi, ki se mu je predsednik Olimpije Milan Mandarić po začetnem navdušenju odrekel na ljubo navijačev, vnovič oblekel vijolično desetko."

Jasno, šli smo po sledi govoric in vse skupaj preverili kar pri Ibraimijevem agentu Željku Bubalu. "Prosim? Prvič slišim. Z menoj ali z Agimom se ni pogovarjal nihče iz NK Maribor. Ne Zahović ne kdorkoli drug," je Bubalo zanikal govorice.



Čeprav je Ibraimi pred dnevi v ekskluzivnem intervjuju za EkipoSN potrdil, da do Zahovića ne goji nikakršnih zamer in da bi resno razmislil, če bi na njegov naslov znova prišla ponudba iz Ljudskega vrta, pa ne gre pričakovati, da se bo 28-letni makedonski vezist še kdaj znašel pod Kalvarijo. Vsaj ne v vijoličastem dresu.

Morda ga bomo na slovenskih zelenicah videli v zeleno-belem dresu Olimpije, navsezadnje ima Ibraimi še vedno na mizi ponudbo Ljubljančanov – četudi Milan Mandarić vse skupaj zanika, kdo ve, morda ga je strah odziva navijačev –, toda vseeno je veliko bolj uresničljiva možnost, da bo nekdanja mariborska desetica svojo kariero še naprej nadaljevala zunaj Slovenije.

Članki iz rubrike