Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 5. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Fear the Walking Dead AMC

Torek, 30. 5. 2017, 7.00

6 let, 6 mesecev

Tretja sezona serije Fear the Walking Dead se 5. junija vrača na AMC

Oglasno sporočilo
AMC serija fear the walking dead

Tretja sezona AMC-jeve serije Fear the Walking Dead na male ekrane prihaja v ponedeljek, 5. junija, ob 3. uri, istočasno s premiero serije v ZDA.

Ponovitev si lahko ogledate še isti dan ob 22. uri. Prva polovica serije bo prikazana v osmih epizodah, ki se bodo predvajale šest tednov. Ob premieri sezone, v ponedeljek, 5. junija, ter ob finalu na polovici sezone, 10. julija, si boste lahko ogledali kar dve zaporedni epizodi.

Z začetkom tretje sezone Fear the Walking Dead se družine združijo na živahnem in nevarnem območju, ki je bilo prej znano kot meja med ZDA in Mehiko.

AMC serija fear the walking dead | Foto:

Mednarodnih meja po koncu sveta ni več, junaki serije pa morajo poskusiti ponovno zgraditi celotno družbo in vzpostaviti vezi v družini. Madison se ponovno poveže s svojim partnerjem Travisom, Alicia pa je še vedno zlomljena zaradi umora Andresa. Nick je le nekaj kilometrov od svoje mame (Madison); v njegovem prvem podvigu v vlogi vodje sta z Luciano padla v zasedo ameriške policije – par je ušel smrti, vendar so Luciano ustrelili, Nick pa se ne čuti več nesmrtnega. Strand psihično in fizično okreva, medtem ko bo Ofelia v ujetništvu preizkusila svojo sposobnost preživetja.

Serija Fear the Walking Dead je v skupini gledalcev med 25 in 54 let v ZDA utrdila položaj na drugem mestu med dramskimi serijami na kabelskih televizijah, ki tržijo oglasni prostor.

Ne spreglejte