kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.09.2017 08:52:00

CRISTIANO brez milosti! Legendi pokazali vrata, ker je užalila RONALDA in njegovega UMIRAJOČEGA očeta!

že od nekdaj se s Cristianom Ronaldom ni šaliti.

V Angliji in v Španiji je veliko prahu dvignila avtobiografija Alistairja Campbella, dolgoletnega predstavnika za stike z javnostmi Tonyja Blaira, sicer pa tudi vplivnega človeka s številnimi poznanstvi v vrhu angleškega nogometa in odličnega prijatelja legendarnega Alexa Fergusona. Campbell je tako spisal tudi nekaj zanimivih nogometnih razkritij, izrazito pa izstopa zgodba o tedaj presenetljivi prodaji enega najboljših strelcev v zgodovini Manchester Uniteda Ruuda van Nistelrooya. 

Nizozemec je vrste Uniteda zapustil poleti leta 2006, Campbell pa razkriva, da je moral oditi zaradi neverjetnega spora s Cristianom Ronaldom. Van Nistlerooy je tedaj mlademu in nadebudnemu Cristianu očital - pomislite - izrazito sebičnost, v tem boju je skušal dobiti zaveznike v strokovnem štabu, a ni dosegel ničesar. Kot je trdil Nizozemec, je bil Ronaldo zaščiten zaradi svoje nadarjenosti, a tudi zaradi prijatelja Carlosa Quieroza v vlogi Fergusonovega pomočnika.

Na neki točki je zato van Nistelrooy povsem izgubil živce in med drugim dejal, da Cristiano išče njegovega očeta in da ga je našel v Queirozu. Vse lepo in prav, če Ronaldov oče tedaj ne bi bil smrtni postelji in Portugalec v tem pogledu ne bi preživljal težkih časov. Zamera je bila zato velikanska, Ronaldo ni nikoli odpustil in van Nistelrooy je moral oditi. Tudi zato, ker so se vodilni možje strinjali, da je šel Nizozemec predaleč.

In še zanimivost. Van Nistelrooy je seveda odšel k Realu, kamor pa je leta 2009 prišel tudi Ronaldo. Verjeli ali ne, Nizozemec je iz Madrid odšel le nekaj tednov pozneje.   

Članki iz rubrike