Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 21.06.2018 10:56:56

Lopetegui DELA ČISTKO: Ne samo, da Ronaldo ne bo dobil POVIŠICE, temveč bo MORAL ...

Reuters
Julen Lopetegui je močno zavihal rokave, saj želi čim prej sestaviti ekipo, s katero bo naskakoval naslov španskega prvaka in se spustil v lov na četrto zaporedno zmago v ligi prvakov.

Zvezdniška zasedba Reala se bo razpadla, to je jasno. Cristiano Ronaldo je tik pred tem, da zapusti stadion Santiago Bernabeu. Portugalec je zahteval povišico, za 'nagrado' pa bo očitno moral zamenjati delodajalca.

Trenutno je vprašanje, kdo bo pripravljen odšteti odškodnino, ki jo zanj zahteva kraljevi klub. Bojda je predsednik Florentino Perez Ronaldovemu zastopniku Jorgeju Mendesu dejal, da želi za svojo prvo violino iztržiti 200 milijonov evrov.

cristiano ronaldo 18 re
Reuters
Čeprav je Ronaldo na mundialu v Rusiji v izvrstni formi, na dveh tekmah je zabil štiri gole, se vseeno to zdi preveč, navsezadnje je februarja dopolnil 33 let. PSG je že prišel s ponudbo, po kateri bi plačal 100 milijonov evrov in v Madrid poslal Edinsona Cavanija, toda zdi se, da to ne bo dovolj.

Zdaj je na potezi Manchester United, oziroma Jose Mourinho, ki bi ga prav tako rad videl v svojih vrstah. Znan pa je tudi Lopeteguijev seznam želja igralcev, ki jih želi zvabiti v Real. Eden izmed njih je nemški napadalec Timo Werner, prav tako je na tem seznamu kapetan Interja Mauro Icardi, ki ima v pogodbi zapisano, da lahko gre v zameno za 110 milijonov evrov. Toda ta klavzula velja samo do prve polovice julija. Med željami je še vedno tudi Robert Lewandowski, ki pa ga Bayern ne želi prodati.

Pod Lopeteguijevim vodstvom bosta veliko pomembnejšo vlogo dobila Isco in Asensio, prav tako pa naj bi novi trener želel zadržati Bala, kar je glede na njegove (stare) izjave, kar malo presenetljivo.

Članki iz rubrike