900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 24.11.2017 13:06:25

Ne, to ni BATMAN, to je SERGIO RAMOS! Kapetan Reala pokazal visokotehnološko masko za igranje, kakršne ni imel ŠE NIHČE in prav posebno SPOROČILO na njej! (foto)

Kapetan madridskega Reala Sergio Ramos je na mestnem derbiju z Atleticom utrpel zelo krvavo poškodbo.

Zgodilo se je v 36. minuti tekme med Atleticom in Realom, ko bi Segio Ramos prišel do nemoviranega strela pred Oblakom, a ga je Lucas Hernandez brcnil v glavo in preprečil strel, ne da bi pri tem odbil žogo. Ramos ni mogel odigrati drugega polčasa zaradi težjega zloma, izpustil pa je tudi tekmo 5. kroga lige prvakov z Apoelom, ki jo je kraljevi klub dobil s 6:0. 

Ta konec tedna bo Real igral z Malago in bo lahko že računal na svojega kapetana, ki bo na zelenico stopil s prav posebno masko. Ta je posebej zanj izdelana iz lahkega materiala, ki ga uporabljajo tudi pri proizvodnjo v formuli ena, a ki je 10-krat močnejše od jekla in tehta zgolj 65 gramov. Izdelana je bila s pomočjo 3D tehnologije, najprej so skenirali Ramosov obraz, nato pa na podlagi tega izdelali masko, ki mu je kot ulita. Prav tako ima nogometaš nato možnost, da maski doda tudi svojo 'osebnost'. Ramos se je odločil za začetnice svojega imena 'SR4' na eni strani in misel: "Garaj in sanjaj velike sanje." 

ramos maska

Podobno masko je pred tremi leti nosil tudi Mario Mandžukić, ki je takrat še igral za Atletico in si je zaželel grb na zunanji strani maske, notranjost pa je morala biti rdeče-bela. 

Članki iz rubrike