mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka-na-prvi-pogled, večer, marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 13.11.2018 17:50:06

BREZ MILOSTI: Ugledna revija z vsemi topovi nad trenerja Bayerna

Reuters
Niko Kovač je sicer obetavno začel svojo epizodo na klopi Bayerna, potem pa je v zadnjih tednih njegova ekipa padla v veliko krizo.

Na zadnjih sedmih prvenstvenih tekmah so Bavarci osvojili vsega osem točk, kar je seveda v Münchnu znak za alarm najvišje stopnje. DEFCON 1. Pod udarom kritik in kritiko se je pri tem znašel tudi ali predvsem hrvaški strateg. Zdaj se ga je lotil še France Football, revija, ki podeljuje Zlato žogo. Francoski tednik ni izbiral besed. "Niko Kovač v Bayernu zveni kot napaka v castingu. Naslednik Juppa Heynckesa nima DNK za veliki klub kot je Bayern," piše France Football in v nadaljevanju dodaja, da je Kovač v slabih odnosih s svojimi igralci.

"V vsega nekaj tednih si je nakopal bes slačilnice. James Rodriguez, najboljši igralec v lanski sezoni, ne igra več. Proti Borussii je ostal na klopi, Bayern pa je izgubil tretjo prvenstveno tekmo." Pri France Footballu so prepričani, da so pri Bayernu pogrešili z izborom Kovača, ki je bil sicer na klopi frankfurtskega Eintrachta ena izmed uspešnic lanske sezone. "Kovač nima niti taktičnega znanja, niti dovolj močne osebnosti, da bi vodil igralce kot so Ribery, Robben, Müller in drugi. V Bayernu se bržkone tepejo po glavi, da so iz rok spustili Thomasa Tuchela."


Bayern je v zadnjih tednih spominjal na dobri stari FC Hollywood. Nenavadne tiskovne konference, razočarane gospodinje, ki prek socialnih omrežji kritizirajo trenerja, nezadovoljni zvezdniki, ki klofutajo novinarje...

Značke: bayern, niko-kovač

Članki iz rubrike