Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 28.05.2017 18:01:27

Na govorice o gotovi prodaji je Šporar odgovoril s tole vrhunsko potezo! In temi besedami ... (video)

Profimedia
Ljubljenec navijačev Olimpije Andraž Šporar se je v Švici vpisal v statistiko, toda ne z golom.

Čeprav si je Basel že pred časom priigral naslov prvaka, njegovi nogometaši ne pojenjajo. V predzadnjem krogu so gostovali v Zürichu in se tam pomerili z rivalom Grasshoppersom ter ga tudi premagali s 3:1. Dolgo časa je sicer dišalo po remiju, saj so gostje zadnja dva gola zabili šele tik ob koncu tekme. Andraž Šporar je odigral celotno tekmo, toda tudi tokrat ni uspel meriti v polno, tako ostaja pri vsega enem golu po selitvi iz Olimpije.

Toda Ljubljančan se je tokrat vseeno vpisal v statistiko, in sicer s podajo za zadnji gol na tekmi. V 88. minuti si je z dvojnim strelcem Seydoujem Doumbio izmenjal dvojno podajo (treba je priznati, da je svojo nalogo opravil odlično, saj je z eno potezo iz igre vrgel branilce nasprotne ekipe), ki jo je soigralec izkoristil in zapečatil zmago.

"Prebral sem, da naj bi se Basel Andraža želel znebiti," pa se je na govorice iz Švice, češ da je Basel dal Šporarja na seznam nogometašev, ki jih hoče prodati, odzval Amir Ružnić, ugledni slovenski agent, ki skupaj z Željkom Bubalom skrbi za kariero nekdanjega kapetana Olimpije.

"To je daleč od resnice!" je zagotovil. Ružnić je zatem nadaljeval: "Ves čas sem v stiku tako z Baslom kot z Andražem in te trditve ne držijo. Jasno je, da s sezono, ki je za njim, Basel ni zadovoljen. Tako kot nisva zadovoljna ne Andraž ne jaz, kajti mislim, da ima potencial postati najboljši strelec švicarskega – pa tudi kakšnega močnejšega – prvenstva. In seveda ob enem doseženem zadetku nihče ne more biti zadovoljen."

"Nikakor pa to ne pomeni, da ga Basel podi iz kluba, to nikakor ni res. V tem trenutku sicer ne morem povedati, kakšna bo njegova prihodnost, kajti najprej se bom usedel z Andražem in se pogovoril o njegovih željah. Če bo želel oditi, ker bo hotel bolj redno igrati, se bomo pogovorili s klubom in videli, kaj se da storiti. Najprej moram slišati, kakšne so igralčeve želje, potem se bomo pogovarjali naprej,« je še poudaril.

Članki iz rubrike