Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 24.04.2018 12:14:25

RODOLFO VANOLI ODLOČNO: Če boste menjali trenerja, sem na voljo! Trener MORA biti nekdo, ki ...

Rodolfo Vanoli
Arsen Perić
Se bo Rodolfo Vanoli vrnil med aktivne trenerje?

V zlatih letih so se borili za vrh lestvice, zdaj jim grozi najbolj črn scenarij. Udinese je ob koncu sezone 2017/18 v katastrofalni formi, klub iz Vidma je nanizal kar enajst (!) zaporednih porazov in mu grozi izpad iz serie A. Zebre so sicer še na varnem 15. mestu, a se je njihova prednost pred najbolj ogroženimi skorajda povsem stopila.


Na Friuliju za zdaj še niso odžagali trenerja, Massimo Oddo je še glavni, toda menda je njegova usoda že zapečatena. Ampak v Vidmu imajo menda problem: nihče noče prevzeti povsem razbite ekipe. Andrea Stramaccioni naj bi ponudbo že zavrnil, saj ni prejel zagotovil, ki jih je želel slišati glede poletnega prestopnega roka. Toda kljub vsemu vendarle obstaja strokovnjak, ki je pripravljen po kostanj v žerjavico - Rodolfo Vanoli! Nekdanji trener Kopra, ki je bil leta 2016 z Olimpijo državni prvak, je trenutno brez dela, v pogovoru z italijanskimi mediji pa je dal jasno vedeti, da bi se vnovič prelevil v vlogo dežurnega gasilca. Tako je bilo že, ko je prevzel Olimpijo, tedaj je na klop sedel tik pred koncem sezone in osvojil naslov.

"Me je kdorkoli kontaktiral? Ne. Z nikomer iz kluba se nisem slišal, tudi sam se nisem nikomur ponudil. Ne čutim potrebe po tem. Toda če bi me poklicali ... Poznam videmsko realnost in ne bi me bilo strah. Čutim, da sem pripravljen, toda kot sem že rekel, nisem tukaj, da bi se komurkoli nudil. Če bo prišlo do spremembe, upam, da bo prišel nekdo, ki bo Udinese rešil pred izpadom," pravi Vanoli, ki je kot nogometaš igral za Udinese, kasneje pa vodil tudi mladinsko ekipo videmskega kluba.

Značke: vanoli, udinese

Članki iz rubrike