mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 19.07.2017 09:27:25

Trener Zrinjskega o kontroverzni potezi Luke Zahovića: Kaj si mislim o tem!? TO vam bom povedal!

Drago Wernig - TAKA
O proslavljanju zadetka Luke Zahovića, ki je dvignilo ogromno prahu, je zdaj spregovoril tisti, ki mu je bila gesta napadalca Maribora tudi namenjena - trener Zrinjskega, Blaž Slišković.

"Mislim, da tega ni pokazal meni, pač pa se je obrnil proti navijačem. Tudi če je to pokazal meni, nimam nikakršnega komentarja. To je zame povsem normalna reakcija. Če je to naredil zato, ker sem nekaj rekel v zvezi z njim in Mešanovićem za tekmo med Mariborom in Krasnodarjem – ni bilo nikakršne negativne konotacije v zvezi z Lukovo igro," je začel Slišković.

sliskovic dw
Drago Wernig - TAKA

"Rekel sem, da ima Luka določene značilnosti, boljše od Mešanovićevih, hkrati pa ima Mešanović nekaj, česar Luka Zahović nima. Bal sem se, da bi v Mostarju igrala v tandemu, saj bi bil to za nas velik problem. V tem kontekstu sem mislil, ko sem rekel, da je Mešanović v 10 minutah pokazal veliko več. Kazal je željo, voljo, da se izkaže, medtem ko pri Zahoviću v 80 minutah tega ni bilo videti. Kar seveda ne pomeni, da Zahović ni kakovosten igralec. On ima drugačne značilnosti, ki jih Mešanović nima. Nisem imel nikakršne namere zmanjševati vrednosti enega ali poveličevati drugega. Če ga je to sprovociralo in če si je to vzel k srcu ter mislil, da gre za omalovaževanje, je njegov odziv povsem normalen," je še dodal trener Zrinjskega.

Članki iz rubrike