hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 16.01.2018 10:49:30

KAKŠNA KOLOBOCIJA: Arsenal našel PRESENETLJIVO ZAMENJAVO za Sancheza, a so se stvari MOČNO ZAPLETLE!

Alexis Sanchez.
Reuters
Alexis Sanchez je praktično že preteklost za Arsena Wengerja in Arsenal.

Čilenec se bo v teh dneh očitno poslovil od topničarjev in ti želijo najti zamenjavo zanj. Zdaj so jo tudi našli, ime pa je kar presenetljivo.

Pri londonskem klubu so se ogreli za Pierra-Emericka Aubameyanga, za katerega se je še pred nekaj dnevi govorilo, da bo kariero nadaljeval na Kitajskem. V London ga želi pripeljati novi človek, ki je zadolžen za iskanje okrepitev pri Arsenalu - Sven Mislintat. Zanimivo je, da je bil slednji najbolj zaslužen, da je Aubameyang poleti 2013 iz St. Etienna prišel v Dortmund, pri tem pa so črno-rumeni takrat v boju za njegov podpis premagali prav Arsenal.



Za gabonskega reprezentanta je angleški klub pripravljen odšteti 60 milijonov evrov. Na zadnji prvenstveni tekmi Aubameyanga ni bilo v kadru, saj je bil kaznovan, ker je zamudil na sestanek ekipe. Ni se zgodilo prvič, da je bil kaznovan na tak način. Podobno je bilo lani, ko je odpotoval v Milano in tudi na začetku sezone, ko je obiskal prijatelja Ousmaneja Dembeleja v Barceloni. "Teh stvari ne bomo tolerirali, tako preprosto ne gre več. Ne vem, kaj se dogaja v njegovi glavi, sploh ga več ne poznam. V ekipi so težave, kar ni dobro," je bil jezen generalni direktor Borussie Michael Zorc, in zdelo se je, da bo Aubameyang moral oditi.

Vse lepo in prav, vendar se je zdaj oglasil direktor Borussie Peter Stöger, ki pravi, da je igralec močno povezan s klubskimi načrti za prihodnost in da sploh ni potrebe, da bi kam odšel. "Zame je logično, da bo ostal, pričakujem, da bo vse kot je bilo. Je član Borussie, trenira in je v načrtu za naslednjo tekmo." Skratka, primer Aubameyang je zelo zapleten, tako kot je očitno zapleten tudi fantov karakter.

Članki iz rubrike