Šport > Nogomet
365 ogledov

Real Madrid potrdil novega stalnega trenerja

Real Madrid
Santiago Solari odslej s pravo trenersko službo pri Real Madridu.

Vodstvo španskega nogometnega velikana Reala iz Madrida je z začasnim trenerjem Santiagom Solarijem podpisalo pogodbo o sodelovanju vsaj do konca sezone, poročajo španski mediji. Solari, ki je oktobra nasledil Julena Lopeteguija, si je zaupanje vodstva pridobil s samimi zmagami na zadnjih štirih tekmah.

Julen Lopetegui Real Madrid Šport Lopetegui odletel, imenovan njegov naslednik

"Vse je v redu. Real Madrid je pripravil pogodbo, tako da ni nobenih težav," so zapisali pri Španski nogometni zvezi.

Solari, ki je pred tem vodil mladinsko ekipo Reala Castillo, je Lopeteguija zamenjal po porazu z 1:5 na derbiju z Barcelono. Z njim so sodelovanje sklenili kot z začasnim trenerjem, kar po pravilih lige pomeni največ dvotedensko službo.

Ta rok se je iztekel danes, vodstvo Reala pa je Solarija registriralo kot uradnega trenerja vsaj do konca sezone.

Solari je Real Madrid vodil na štirih tekmah, na katerih je tudi štirikrat zmagal, ob gol razliki 15:2. Dve zmagi je vpisal v španskem prvenstvu, kjer je premagal Valladolid (2:0) in Celto Vigo (4:2), eno v španskem pokelu, kjer je padel nižjeligaš Melilla (4:0), s 5:0 pa je dobil obračun Lige prvakov proti Viktorii Plzen.

Z Real Madridom se je sicer najbolj povezovalo Italijana Antonia Conteja ter Argentinca Mauricia Pochettina, a sta oba zavrnila Kraljevski klub. V igri sta bila tudi Arsene Wenger in Roberto Martinez, a je Solari z dobrimi nastopi očitno prepričal svoje delodajalce.

Real Madrid Trener Šport Real zavrnilo še eno veliko trenersko ime antonio conte Novi trener Šport Bomba iz Madrida! Conte ni prvi favorit za klop Reala
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice