Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 21.10.2018 11:56:30

Lopetegui in Perez sta bila na izrednem sestanku: To naj bi se zgodilo v naslednjih dneh ...

Reuters
Kakšna usoda bo doletela Julena Lopeteguija?

Zdi se, da Real Madrid ne bi mogel pasti nižje. Po seriji tekem brez enega samega doseženega zadetka je sledil dvoboj na domačem Santiagu Bernebeuu. V špansko prestolnico so prišli nogometaši Levanteja, ki pa so poskrbeli za nov šok.

Real je vendarle prekinil niz brez doseženega zadetka, a na koncu moral priznati premoč gostom. Levante je slavil z 2:1, usoda trenerja Julena Lopeteguija visi na nitki.



Nekateri španski mediji celo trdijo, da se je predsednik Reala Florentino Perez po novem neuspehu sestal s španskim strategom, skupaj pa naj bi našla začasno rešitev. Bržkone bo svoje moštvo vodil tudi na naslednji tekme lige prvakov, Real se bo v torek pomeril z Viktorio iz Plzna, nato pa se bosta dokončno dogovorila glede prihodnosti na čelu evropskega prvaka.

Stanje na lestvici španske lige je porazno, po devetih tekmah ima Real kar tri poraze in dva remija, Lopeteguiju pa hrbet ščitijo igralci, ki mu stojijo ob strani. Dodatno mu gre na roko dejstvo, da Perez nima pripravljene nobene prave menjave za nekdanjega španskega selektorja, kljub temu pa se za njegovega naslednika najpogosteje pojavlja Antonio Conte. Španci ne izključujejo scenarija, da bi lahko Italijan vroči stolček madridskega Reala zasedel že na el clasico, ki bo na sporedu konec prihodnjega tedna na Camp Nouu.

Značke: real, lopetegui

Članki iz rubrike