stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 26.05.2017 11:23:47

'Košarice' kar dežujejo: V Barcelono? Niti v sanjah, grem v Real!

Reuters
Devetindvajseti maj je dan, ko bo Barcelona predstavila novega trenerja, po Luisu Enriqueju bo katalonski ponos vodil Ernesto Valverde.

Hkrati pa bodo v Barceloni že sestavljajo ekipo za naslednje leto, predvsem želijo okrepiti dve igralni mesti. Iščejo se kandidati za zvezno vrsto in za pozicijo desnega bočnega branilca.

Če gre verjeti španskemu spletnemu portalu Diario Gol, se Katalonci spopadajo z ogromnimi težavami. Predvsem je problem v tem, da klub nima vizije, zato se kar naprej daljša seznam igralcev, ki se nočejo preseliti na stadion Camp Nou.

verratti
Zdaj naj bi se zataknilo pri vezistu PSG-ja Marcu Verrattiju, ki sta ga tudi Andres Iniesta in Xavi Hernandez označila za svojega naslednika. Italijan je bil sprva navdušen nad možnostjo, da bi kariero nadaljeval v Barceloni, toda v zadnjih tednih je povsem spremenil svoje razmišljanje. V boj za njegov podpis se je spustil tudi Real in Verratti naj bi celo izjavil: "Rad bi igral za madridski Real." Verratti zdaj samo še čaka, da mu galaktiki v podpis ponudijo pogodbo.

Če bo odšel na Santiago Bernabeu, bo postal tretji nogometaš, ki bi Barceloni dal 'košarico', pred njim se je Barca zanimala tudi za Viniciusa Juniorja in Thea Hernandeza, a sta oba končala v Realu.

dybala re
Reuters
S tem še ni konec slabih novic za Katalonce, španski novinarji namreč zatrjujejo, da podobno razmišljajo še Kylian Mbappe, Pierre-Emmerick Aubameyang, Paulo Dybala, Eden Hazard in Bernardo Silva. To pomeni, da se bo morala Barcelona zaradi neurejenih razmer v klubu in nejasne vizije močno potruditi, da bo v igralski mozaik poleti dodala kakšno od slovitih imen svetovnega nogometa.

Galerija

Članki iz rubrike