stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

pr
pr
0 29.08.2016 13:34:30

Svetovne legende snookerja prihajajo v Halo Tivoli

Aktualni svetovni prvak Mark Selby, svetovni prvak iz leta 2010 Neil Robertson in zmagovalec prvenstva China Open iz leta 2015 Judd Trump bodo v petek, 4. novembra, v Hali Tivoli merili moči na dogodku "Best of Snooker Ljubljana"!

"Po razprodanem dogodku letošnjega maja v Bukarešti bomo Best Of Snooker 4. novembra gostili v Sloveniji. Mark Selby, Judd Trump in Neil Robertson bodo odigrali več dvobojev, končni rezultat pa bo odločil, kdo bo zmagovalec. To bo čudovit večer za vse prave ljubitelje snookerja. Upam, da bomo to noč videli break 147, magičnih 147 točk!" je zapisala ekipa Best Of Snooker Slovenija.

Britanec Mark Selby je star 33 let in je na svetovnem vrhu že 4 leta. Maja 2016 je slavil na svetovnem prvenstvu v Sheffieldu, v legendarni dvorani Crucible, postal je dvakratni svetovni prvak. Osvojil je preko 20 pokalov, med drugim še United Kingdom Open, China Open in German Master pokal. Prav ta vikend je Mark Selby slavil v Nemčiji, na turnirju Paul Hunter Classic, premagal je Toma Forda s 4:2.


Mark Selby, nesporni svetovni prvak v snookerju je podal izjavo za vse ljubitelje snookerja v Sloveniji: "Prvič bom igral v Sloveniji, zelo se veselim srečanja z mojimi oboževalci 4. novembra. Igral bom proti Neilu Robertsonu in Juddu Trumpu na prvem Best Of Snooker dogodku v Ljubljani. Upam, da se vidimo v Hali Tivoli!"

Avstralec Neil Robertson je star 34 let, zaseda sedmo mesto na svetovni lestvici in je najboljši avstralski igralec snookerja vseh časov. "The Melbourne Machine" ali po naše "Stroj iz Melbourna" je osvojil naziv svetovnega prvaka leta 2010 in je edini avstralski igralec, ki mu je uspelo dobiti laskavi naziv in ostati na vodilnem mestu v prvih šestih televizijskih finalih. Največje uspehe je dosegel na svetovnem prvenstvu, na China Open, World Open, United Kingdom Open, Wuxi Classic itd ...

Britanec Judd Trump ima 26 let in je četrti najboljši profesionalni igralec snookerja na svetu. Bivši svetovni prvak se odziva tudi na vzdevek "Ace in The Pack", osvojil je lepo število zmag na največjih tekmovanjih, med drugim Australian Open, China Open, UK Championship, International Championship in World Grand Prix. Prišel je tudi v finale svetovnega prvenstva v Sheffieldu.

Značke: snooker, hala-tivoli

Članki iz rubrike