Šport > Nogomet
29 ogledov

Mourinho vrgel oči na Oblaka

jan oblak EPA
Govorice o odmevnih prestopih so vsak dan glasnejše, v eni od njih se je znašel tudi slovenski reprezentančni vratar.

Španski mediji že nekaj časa pišejo o tem, da bo Real Madrid v enem od naslednjih prestopnih rokov v svoje vrste pripeljal vrhunskega vratarja. Kandidata sta dva: Španec David de Gea in Belgijec Thibout Courtois.

Za oba bi moral Real globoko seči v žep, a pri Manchester Unitedu oziroma Chelseaju se zavedajo, da imajo Madridčani dovolj kupne moči za izvedbo tovrstne operacije.

V kolikor bi ostali brez vratarja, se pri Man Unitedu že ozirajo za potencialnimi zamenjavami za De Geo, poroča španski AS. "Rdeči vragi" se sicer s Špancem pogajajo o podaljšanju pogodbe, a zaenkrat brez uspeha.

Pri španskem časniku dodajajo, da José Mourinho v mladem Škofjeločanu vidi idealno zamenjavo za De Geo, če bi se ta vrnil v svoje domače mesto.

Oblak, ki trenutno zdravi poškodbo rame, je po oceni priznane spletne strani Transfermarkt trenutno vreden 35 milijonov evrov, a glede na trenutne razmere na trgu bi morali Angleži zanj odšteti še kakšen milijon več. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.