Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 23.11.2017 09:11:34

Je to najbolj SPEKTAKULARNI gol leta!? Griezmannova mojstrovina pa ima eno VELIKO napako, ki jezi tudi Jana Oblaka! (video)

Reuters
Čeprav je Atletico prišel do zmage nad Romo, pa bo to najverjetneje ena od najbolj grenkih zmag v ligi prvakov. Jim je pa lahko v tolažbo vsaj Griezmannova mojstrovina.

Atletico si je položaj oziroma napredovanje v ligi prvakov zapletel v prvi vrsti z dvema remijema z azerbajdžanskim Qarabagom, zdaj pa jim napredovanje v osmino finala prinaša le veliki čudež. V zadnjem krogu morajo premagati Chelsea, Roma pa ne sme premagati azerbajdžanskih predstavnikov. Zdi se, da so se pri Atleticu že sprijaznili s tem, da bodo morali tekmovanje nadaljevati v ligi Europa.

V slabo tolažbo jim je tako zmaga nad Romo, ki so jo v sredo zvečer ugnali z 2:0, kot tudi dejstvo, da je Antoine Griezmann mojstrsko zatresel mrežo. Francoz je bil namreč v zadnjih tednih največja tarča kritikov, saj podobno kot Cristiano Ronaldo nikakor ne najde poti do gola v španskem prvenstvu, vedno glasnejše pa so napovedi o njegovem odhodu v Barcelono. Celotna akcija za prvi zadetek Atletica se je začela s spektakularnim reševanjem Angela Corree, še bolj mojstrsko pa je mrežo Brazilca Alissona Beckerja razparal francoski napadalec.  

Članki iz rubrike