Šport > Košarka
27 ogledov

Kerr brez prve tekme finala

Steve Kerr EPA
Košarkarji Golden State Warriors bodo uvodno tekmo finala lige NBA proti Cleveland Cavaliers odigrali brez glavnega trenerja Steva Kerra.

Košarkarji Golden State Warriors bodo uvodno tekmo finala lige NBA proti Cleveland Cavaliers odigrali brez glavnega trenerja Steva Kerra. Na klopi Steva Kerra sicer ni že deset tekem, saj ima zdravstvene težave po operaciji hrbtenice, vendar kot je sam dejal naj bi se tekom serije na štiri zmage vrnil na klop.

Kerr, ki je svoje naloge predal pomočniku Miku Brownu, sicer redno spremlja vsako tekmo Golden Statea in med odmorom nagovori svoje igralce. Klub mu je namreč v domači dvorani priskrbel sobo z več TV ekrani.

Zdravstvene težave so se pojavile že tekom sezone, dokončno pa je moral 51-letni strateg klop zapustiti na začetku končnice, saj so bili glavoboli, bolečine v vratu ter vrtoglavice prehude.

"Nisem še pripravljen za vrnitev na klop. Še vedno se ne počutim dobro," je dejal Kerr in dodal, da pričakuje povratek tekom finala. Za tretjo in četrto tekmo v Clevelandu mu je klub že rezerviral hotel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.