stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 29.04.2016 08:49:49

Navijači Partizana napadli direktorja in brutalno pretepli njegova varnostnika (video)

Partizan poka po šivih, navijači pa so se odločili vzeti stvari v svoje roke.

Navijači črno-belih so že dlje časa nezadovoljni z upravo kluba, med drugim tudi z generalnim direktorjem Milošem Vazuro, ki so ga trije pristaši napadli pred stadionom Partizana in želeli z njim fizično obračunati. 

Generalni direktor beograjskega kluba je v zadnjem trenutku uspel pobegniti pred huligani, to pa ni uspelo njegovima dvema varnostnikoma, ki sta bila brutalno pretepena.



Vse skupaj so zabeležile varnostne kamere, pri Partizanu pa so se odločili, da posnetek spravijo v javnost. "To, kar se je zgodilo, je bilo v sklopu kampanje, ki se vodi proti Partizanu. Naročilo pa je prišlo s strani ljudi, ki so povezani v 'črno-belo družino'," je prst uperil Vazura. 'Crno-bela familija' je sicer združenje, v katerem so člani skupščine Partizana, ki so nezadovoljni z upravo kluba, glavni v njej pa je Nenad Bjeković, sicer dolgoletni funkcionar kluba, ki pa je že zanikal kakršno koli povezavo z brutalnim napadom huliganov. 

"To je pokazatelj, kako opozicija dobiva večino v skupščini - s strahom, grožnjami in pretepi. Toda ni nas strah, verjamemo v državo, policijo, pravico. Fanta iz varnostne službe sta bila izpuščena iz bolnice z zlomljenim nosom in težjimi poškodbami," je razložil Vazura in za konec dodal: "Verjemite, drugi varnostnik, ki ga ni videti na posnetku, je bil še težje poškodovan. Grozljivo je, kar so mu storili. Oba fanta sta sicer zaposlena kot varnostnika Partizana." 

Značke: partizan, vazura

Članki iz rubrike