kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rp
rp
0 05.06.2017 16:13:26

Dunking Devils: Akrobatski spektakel na akrobatskem vlaku

Katja Pokorn
Ekipa Dunking Devils je na dan železničarjev v petek, 2. junija 2017, javnosti predstavila video spektakel na 170 metrov dolgem akrobatskem vlaku.

V ta namen so predelali tovorni vlak in nanj namestili skakalnice za BMX kolesa, olimpijski trampolin, rusko gugalnico in celo bazen s 70 tonami vode!

Rezultat je do zdaj, kot sami pravijo, najbolj nor video, ki ga je v prvih 48 urah od objave videlo že več kot 4.500.000 ljudi!

Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils, je ob tem dejal: "Po lanskem posnetku zabijanja po bohinjski progi je bilo dvigniti nivo še eno stopničko višje res pravi izziv! Prepričan sem, da bi nam drugi železniški prevozniki ob ideji, da na vlak postavimo skakalnico za BMX, en vagon spremenimo v 70 ton težak bazen, enostavno rekli, da smo nori. Resnično me veseli, da je SŽ-tovorni promet podjetje, ki se izziva ne ustraši. Zaupali so nam pri uresničitvi še enega resnično nepozabnega projekta svetovne klase. Čutili smo željo po skupnem uspehu in dobili stoodstotno podporo na vseh nivojih, od direktorice do vodij postaj, strojevodij in drugih železniških delavcev. Ponosen sem, da lahko ta projekt poklonimo vsem železničarjem in njihovim družinam. So neverjetni ljudje in zaslužijo si priznanje!"

Članki iz rubrike