benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 26.06.2017 13:41:27

Tega ne moreš verjeti! Sodnik se je pokesal za največjo napako sezone, španska liga pa ga je po tem ...

Ko človek že misli, da je videl vse, se zgodi tole.

Alejandro Jose Hernandez Hernadez je tisti sodnik, ki na tekmi Betis - Barcelona ni priznal zadetka ponosu Katalonije, čeprav je bila žoga pa akciji Barce čez črto več kot meter. Kot si, še enkrat več, lahko pogledate v spodnjem posnetku. Pretekli konec tedna je o tem odkrito spregovoril, priznal katastrofalno napako, se pokesal zaradi njenega vpliva na razplet španskega prvenstva (Barcelona bi z dvema točkama več bila prvak) in govoril o hudih posledicah, ki jih čuti.

In kaj se je zgodilo po tem? Ne španska liga mu ni naložila kazni in to še lahko sprejmemo. Prav tako mu ni poiskala pomoči, da bo lažje prebolel travmo, očitno se bo na tem področju moral znajti sam. Ga je pa znotraj te lige sodniški komite imenoval za ... usedite se in se primite za stol ... najboljšega sodnika preteklega španskega prvenstva. Ne, nismo se zmotili, in ne, to več kot očitno ni nikakršna šala.

Avtor najhujše napake v celotnem prvenstvu in po mnenju mnogih tudi v celotni sezoni evropskega klubskega nogometa je postal ... najboljši sodnik. Uradno. Na posebni prireditvi bo prejel tudi nagrado, da bi bil cirkus še večji in da še bolj ne bi bilo jasno, kdo ima tukaj koga za norca. A bodi dovolj, ne bi bili radi vsiljivi z lastnim mnenjem. Najbolje bo, da daste na mizo vse dele te nore enačbe in si mnenje ustvarite sami.   

Članki iz rubrike