stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 29.11.2015 16:20:58

Navijač Partizana brez denarja "ujet" v Haagu, pomagal mu je nogomeaš AZ-ja

vszi
Navijaču beograjskega Partizana se je med obiskom Nizozemske pripetila neverjetna dogodivščina.

Življenje piše nenavadne zgodbe. O tem bi lahko kaj več povedal navijač Partizana, ki se je skupaj z isto mislečimi med tednom odpravil na Nizozemsko, kjer je za svoj klub navijal na tekmi lige Europa. Beograjčani so premagali AZ Alkmaar in naredili velik korak k napredovanju v izločilne boje, toda kar je bilo za tega navijača najprej velika radost, se je kmalu sprevrglo v pravo nočno moro.

Navijač, ki se za zdaj javnosti še ni razkril s pravim imenom, zgolj z vzdevkom Shady McCoy, s katerim je prijavljen na facebook, se je med vračanjem domov oddaljil od skupine ljudi, s katerimi je odpotoval na Nizozemsko. Da bi bilo vse toliko huje, je pred tem zapravil ves denar, ki ga je imel s sabo. In znašel se je v položaju brez izhoda – ni se mogel vrniti domov. Nekaj časa o njem ni bilo ne duha ne sluha, nakar se je javil na facebooku in sporočil, kaj se mu je zgodilo.



"Če je kdo od Grobarjev še v Alkmaarju, Amsterdamu ali nasploh na Nizozemskem, naj se javi Shadyju McCoyju, dečko je ostal brez denarja in izgubil svojo ekipo. Sam je na železniški postaji v Haagu in ne najde rešitve za vrnitve v Srbijo," so alarm zagnali navijači Partizana in na mladeničeve težave opozorili številne, tudi nogometaša Rajka Brežančića. Slednji si kruh služi na Nizozemskem, je prav član AZ Alkmaarja, ki ga je pred tem premagal Partizan. A kljub razočaranosti zaradi neuspeha se je otrok Partizana odzval klicu na pomoč.

"Pome prihaja Rajko Brežančić. Hvala vsem, ki ste se trudili, da bi mi našli prevoz. Dolgujem vam življenje. Iskreno hvala vsem," je sporočil omenjeni navijač. Da se je 26-letni Brežančić s svojo potezo nemudoma prikupil številnim rojakom, ni prav nobenega dvoma. Srbski mediji ga hvalijo kot pravega človekoljuba, toda nekateri vseeno dvomijo v pristnost celotne zgodbe – predvsem zaradi nogometaševega molka in tudi zaradi nenavadnega facebook profila navijača Partizana. No, a je če vse res, potem ni dvoma: Brežančić si zasluži vse pohvale za svoje dejanje.

Članki iz rubrike